Ingarö GK - bild på klubbhuset.jpg

Steg 1

Personligt möte och förstudie

Solarwork vet att varje fastighet är unik. Energibehov, effektuttag, elförbrukning, fastighetstyp, taktyp. Alla dessa variabler har stor betydelse för hur man på bästa sätt dimensionerar just er solcellsanläggning.


Steg 2

Projektering & Offert

När vi fått de uppgifter om taket vi behöver gör vi en projektering där taket ritas och placeras ut för att sedan planera in solcellernas placering. Monteringssystemet anpassas efter takbeläggningen och dimensioneras efter väderförhållande. Taken beräknas individuellt och systemet blir därmed unikt anpassade efter just det tak det ska monteras på. Detta är ett av de viktigaste stegen i processen då solcellssystemet ska sitta uppe i över 30 år och klara alla typer av väder. Från projekteringen tas dokumentation och produktionsdata fram.

När systemets effekt är bestämd och monteringssystemet beräknats tar vi fram en offert på materialet samt arbetet om montering önskas. I offerten presenteras priser, förutsättningar, rekommenderade produkter samt ekonomiska kalkyler.


Steg 3

Installation

Väljer man att acceptera vår offert har man gjort ett utmärkt val och då kvarstår endast installation av systemet innan man är igång med att producera sin egen solel. Leveranstiden är oftas kort och önskar man montering görs denna normalt inom en vecka efter materialleverans.