ökatvärde.png

 

Skydda dig mot oförutsägbara räntehöjningar.  Solarwork, energikonsult, kommer att gå igenom det bästa alternativet för dig.

 

 

Förutom att spara energi med en solcellsanläggning, så blir man en god miljövän med en minskad inverkan på miljön. Solenergin avger inte koldioxid eller andra utsläpp som påverkar atmosfären. Det finns nästan inga gifter som frigörs i miljön medan vi använder solenergi för att möta våra energibehov.
 

 

Solen gör dig oberoende av framtida elprisökningar under lång tid framöver. Överskottet säljer du till ditt elbolag. 
 

 

 

Solpaneler behöver näst intill ingen underhållning. Det enda skulle vara om det råkar komma smuts eller löv på dem och då är det bara att borsta av det. Panelernas garanti är vanligtvis på 20 år och växelriktarens på 12 år. 

Processen
 

 

 

 

 

Vågar du ta första steget för en grönare morgondag? 

Kostnadsfritt hembesök där Solarwork undersöker era förutsättningar för att installera solceller och spara pengar. Vi sköter ansökningar och tar fram bygglovshandlingar, letar efter bästa produkt för bästa pris.

Varor levereras till dörren och vi ansvar för nyckelfärdig lösning. Vi tar hand om det administrativa arbetet efter vägen. Allt det som rör bidragsansökningar, el-certifikatsregistering, ursprungsgarantier och eventuella bygglov som måste sökas sköter vi. Vi sköter dialogen med våra montörerna och synkar vårt arbete med deras. Ett bygglov måste vara klart innan anläggningen kan monteras

Det sista steget efter att el-leverantören bytt ut mätarn så gå vi igenom så ni har internetanslutning till er växelriktare så vi kan övervaka systemet. 

Efter 6 månader kommer vi ut och säkerställer att allt är som förväntat. 

EFTER INSTALLATION

har du:
+ Ökat ditt fastighetsvärde
+ Minskat ditt beroende av elbolagen
+ Minskade elkostnader
+ Bidragit till en bättre miljö