Vi tror på en framtid driven
framåt av ren energi.

Vi går in i varje projekt med vetskapen om att våra lösningar både kan hjälpa kunden spara pengar och bidra till en grönare framtid. Vi verkar inom ett av få områden där detta faktiskt är sant. Den tanken föddes tidigt, långt innan startade vår verksamhet och finns med oss i allt vi gör. Vi finner enorm energi i den tanken. 

DJI_0373.JPG

Vi skräddarsyr alla våra lösningar efter kundens unika behov och förutsättningar.

Vi arbetar hängivet utefter varje kunds unika behov och förutsättningar. Vi använder oss bara av marknadens bästa solcellsprodukter och skräddarsyr våra lösningar i varje projekt vi tar oss an. Vi tar oss kort och gott den lilla extra tiden att på riktigt förstå våra kunder. Det gör våra samarbeten så mycket roligare och slutresultatet så mycket bättre. 

We put solar to work. 

 
190505 Solarwork - WePutSolarToWork.png

Vi växer snabbt och söker ständigt nya medarbetare!

 

Vi brinner för att skapa
smarta lösningar.

Solarwork är en certifierad solcellsinstallatör och medlem av Svensk Solenergi, med egna montörer och samarbeten med behöriga elektriker. Solarwork har en gedigen erfarenhet från energisektorn och byggsektorn. I dag är vi 15 medarbetare och följer kollektivavtal. Med kontor i Stockholm och Göteborg jobbar vi runt hela Sverige.

Solarwork - Illustration.png

2016

Solarwork grundades 2016.

6MW

Totalt har Solarwork installerat 6MW för kunder runt om i hela Sverige och i utlandet.

15

Idag består Solarwork av 15 anställda exklusive montörer. Vi vill bli fler, så tveka inte att höra av dig!

Skärmavbild 2019-05-10 kl. 15.02.04.png