Om oss

Vi tror på en framtid driven framåt av ren energi.

Vi går in i varje projekt med vetskapen om att våra lösningar både kan hjälpa kunden spara pengar och bidra till en grönare framtid. Vi verkar inom ett av få områden där detta faktiskt är sant. Den tanken föddes tidigt, långt innan startade vår verksamhet och finns med oss i allt vi gör. Vi finner enorm energi i den tanken.

Solar Energy Plan

Vi skräddarsyr alla våra lösningar efter kundens unika behov och förutsättningar.

we put solar to work.

Vi brinner för att skapa smarta lösningar

Solarwork är en certifierad solcellsinstallatör och medlem av Svensk Solenergi, med egna montörer och samarbeten med behöriga elektriker. Solarwork har en gedigen erfarenhet från energisektorn och byggsektorn. I dag är vi 25 medarbetare och följer kollektivavtal. Med kontor i Stockholm, Lund och Göteborg jobbar vi runt hela Sverige.

2016

Solarwork grundades 2016.

17 MW

Totalt har Solarwork installerat 17MW för kunder runt om i hela Sverige och i utlandet.

25

Idag består Solarwork av 25 anställda exklusive montörer. Vi vill bli fler, så tveka inte att höra av dig!

Säkra installationer med certifierade installatörer

På Solarwork har vi vårt egna montageteam, vilket möjliggör full kontroll över våra installationer. Vi följer ett välbetänkt kvalitetssystem där vi utgått ifrån en ISO 9001 certifiering. Våra installationer utförs alltid efter rådande krav och rekommendationer från myndigheter. Efter utfört arbete så levererar vi alltid en omfattande och välsorterad dokumentation med relationshandlingar till installationen.

Referenser

Vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar efter kundens unika behov och förutsättningar. Alla våra lösningar är skräddarsydda för att garantera en god avkastning och en framtidssäker solcellsanläggning.