Logga in

Kundportal

Meny

Lär känna Solarwork

Vi tror på en framtid driven framåt av förnybar energi.

Vi går in i varje projekt med vetskapen om att våra lösningar både kan hjälpa kunden spara pengar och bidra till en mer hållbar framtid. 

Dåtiden

Solarwork startades 2016 med en vision om att göra hållbar el mer tillgänglig

Nutiden

Just nu har vi hjälpt hundratalet företag inom till exempel fastighet, industri, lantbruk och bostadsrättsförening med ekonomiska och hållbara ellösningar. Totalt har Solarwork installerat 40MWp för kunder runt om i hela Sverige och i utlandet. Vi består av 25 anställda exklusive montörer.

Framtiden

Vi tror på en framtid med ännu mer förnybar energi för din ekonomi och vår planet.
Vi fortsätter att växa och vill bli fler, tveka inte att höra av dig till oss om du också vill bidra till en mer hållbar framtid

we put solar to work.

Vi brinner för att skapa smarta lösningar

Solarwork är certifierad solcellsinstallatör och medlem av Svensk Solenergi, med egna montörer och behöriga elektriker. Solarwork har en gedigen erfarenhet från energisektorn och byggsektorn. Med kontor i Stockholm, Lund, Malmö, Sundsvall och Göteborg erbjuder vi våra tjänster i stora delar av Sverige.

Behöriga elektriker

På Solarwork jobbar vi enbart med behöriga elektriker som är registrerade hos Elsäkerhetsverket. Vi följer kollektivavtal. Samtliga montörer hos oss är certifierade solcellsinstallatörer. Vi är självklart dessutom medlemmar i Svensk Solenergi.

Solarwork ledning

Carl-Olof Wilhelmson

VD

Eric Wachtmeister

Säljchef

Johan Axelsson

Regionschef Syd & Väst

Simon Taavo

Ekonomichef

Emil Olsson

Projektchef

Yvonne Duran

Marknads- och kommunikationschef

Säkra installationer med certifierade installatörer

På Solarwork har vi vårt egna montageteam, vilket möjliggör full kontroll över våra installationer. Vi följer ett välbetänkt kvalitetssystem där vi utgått ifrån en ISO 9001 certifiering. Våra installationer utförs alltid efter rådande krav och rekommendationer från myndigheter. Efter utfört arbete så levererar vi alltid en omfattande och välsorterad dokumentation med relationshandlingar till installationen.

Referenser

Vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar efter kundens unika behov och förutsättningar. Alla våra lösningar är skräddarsydda för att garantera en god avkastning och en framtidssäker solcellsanläggning.

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag