Logga in

Kundportal

Meny

Solceller för fastigheter

Öka lönsamheten och hållbarheten med egen solenergi

moderna Fastigheter väljer solceller och har en strålande framtid, ett solklart val för hållbarhet och ekonomi

ÄR DET LÖNSAMT med solceller?

Höj värdet på fastigheten

Med solceller till er fastighet reducerar ni era elräkningar, både för er konsumtion och effektbelastning. En investering i solceller ger en lång avskrivningstid för positivt kassaflöde och redovisning. Med el solcellsanläggning ökar ni värdet på er fastighet och bidrar även till en positiv utveckling för hållbarheten, inte bara för er verksamhet utan även för samhället i stort.

Svaret är ja, det är lönsamt med solceller!

 

Säkra installationer med certifierade installatörer

På Solarwork har vi vårt egna montageteam vilket möjliggör full kontroll över våra installationer. Vi följer ett välbetänkt kvalitetssystem där vi utgår ifrån en ISO 9001 certifiering. Våra installationer utförs alltid efter rådande krav och rekommendationer från myndigheter. Efter utfört arbete levererar vi alltid en omfattande och välsorterad dokumentation med relationshandlingar till installationen.

Solceller + laddstolpar = sant!

Just nu är var tredje bil som säljs någon typ av elbil. Förbered ert företag för denna omställning. Låt oss på Solarwork titta på era förutsättningar för ett komplett paket med både laddstolpar och solceller.

Vad vill du göra nu?

Välj knapp nedan för att komma vidare i din process

Vill ni också bidra till samhällsutvecklingen och samtidigt sänka företagets elkostnader?

Begär en offert från oss för att få en beräkning på ditt företags egna solcellssystem. Förstudie och offert får du kostnadsfritt och utan förpliktelser.

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag
 

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret