Logga in

Kundportal

Meny

jobba hos oss

Bli en del av oss och följ med på vår resa!

Om vi har lediga tjänster så ansöker du genom att följa länkarna lite längre ner, har vi inga lediga tjänster ute just nu så är du ändå alltid välkommen att skicka en spontanansökan med CV & personligt brev till oss.

Expert Mechanic

Vi växer snabbt och är ständigt på jakt efter drivna människor till vårt team. Vi söker dig som vill bidra till snabbare övergång till ett hållbart samhälle med förnybara energikällor. Känner du igen dig?

Lediga tjänster

Just nu har vi följande tjänster lediga:

 

Säljare Göteborg

Göteborg/hybrid


 

Regionsansvarig säljare Skåne

Skåne/Hybrid

 
Varmt välkommen med din ansökan!

Just nu har vi inga tjänster lediga

Men det kan när som helst ändras, varmt välkommen med din spontanansökan sålänge! Maila till maila till jobba@solarwork.se

Vad våra anställda säger om att jobba på Solarwork

"Spännande koncern som ser till helheten. Med allt från försäljning, projektering, installation, uppföljning, service och underhåll inom både solceller, energilager och laddstationer."

"För mig är att det tydligt att Solarwork har stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att vara en del av ett företag som levererar riktigt bra och flexibla solenergilösningar och samtidigt skapar de bästa möjliga kundrelationerna är något som verkligen inspirerar mig. Solarwork erbjuder en ung och innovativ miljö. När jag är omgiven av människor som inte ser problem utan fokuserar på lösningar och som dagligen kommer med kreativa idéer vet jag att jag är på en riktigt stimulerande arbetsplats. När vi är mottagliga för dessa kreativa idéer och nya tankesätt så jobbar vi som ett lag. På så sätt får vi både driva på och vara en del av förändringen inom solenergibranschen. Jag är glad att vara en del av Solarwork där vi dagligen varvar tekniknörderi och hårt arbete med diskussioner om livets alla viktiga frågor, såsom vem som ska med på veckans kallbad och rapporter om fredagens räkpriser."

"Finns nog inget ont att säga om Solarwork, vi har en otrolig gemenskap och man blir väldigt snabbt välkomnad i gruppen i sin helhet. Fantastiska kollegor, glädje och sammanhållning. Vi har många roliga aktiviteter och kickoffer som gör att man hela tiden lär känna sina kollegor bättre. Sen är ju jobbet väldigt utvecklande som gör att man konstant har nya och spännande utmaningar att ta emot, eftersom inget projekt är likt ett annat."

Mer om oss & våra områden

“Vi tror på en framtid driven framåt av ren energi. Vi vet vilken skillnad solceller kan göra.”

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag