Logga in

Kundportal

Meny

jobba hos oss

Bli en del av oss och följ med på vår resa!

Om vi har lediga tjänster så ansöker du genom att följa länkarna lite längre ner, har vi inga lediga tjänster ute just nu så är du ändå alltid välkommen att skicka en spontanansökan med CV & personligt brev till oss.

Expert Mechanic

Vi växer snabbt och är ständigt på jakt efter drivna människor till vårt team. Vi söker dig som vill bidra till en bättre miljö och en snabbare övergång till ett hållbart samhälle med förnybara energikällor. Känner du igen dig?

Lediga tjänster

Just nu har vi följande tjänster lediga:


Vi söker montör

Stockholm


Vi söker elektriker

Stockholm


Vi söker elektriker

Göteborg


Vi söker projektledare

Stockholm


 
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Vad våra anställda säger om att jobba på Solarwork

"Spännande koncern som ser till helheten. Med allt från försäljning, projektering, installation, uppföljning, service och underhåll inom både solceller, energilager och laddstationer."

"Vi får daglig rapportering av räkpriser och ångestkallbad. Kaffet är ok, inte mer, men ok. Det finns gedigen kunskap, intresse och kunnande av solel genom hela bolaget. Jag valde just Solarwork då det finns kunnande. Ung miljö som har en rimlig växtkurva."

"Finns nog inget ont att säga om Solarwork, vi har en otrolig gemenskap och man blir väldigt snabbt välkomnad i gruppen i sin helhet. Fantastiska kollegor, glädje och sammanhållning. Vi har många roliga aktiviteter och kickoffer som gör att man hela tiden lär känna sina kollegor bättre. Sen är ju jobbet väldigt utvecklande som gör att man konstant har nya och spännande utmaningar att ta emot, eftersom inget projekt är likt ett annat."

"Lyhörda och öppna chefer som möjliggör en snabbare personlig tillväxt"

Mer om oss & våra områden

“Vi tror på en framtid driven framåt av ren energi. Vi vet vilken skillnad solceller kan göra.”

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på Solarwork.se