Logga in

Kundportal

Meny

Laddstolpar

Laddstolpar för BRF

Efterfrågan på laddstolpar ökar

Genom att installera laddstolpar på bostadsrättsföreningens parkeringsplatser säkerställer man att BRFen lever upp till medlemmarnas nuvarande och kommande behov. Enligt Power Circles rapport från mars 2021 så utgjorde laddbara bilar hela 4% av personbilsflottan i Sverige. Mycket tyder på att ungefär 50% av alla bilar kommer att behöva en laddstolpe redan om 10 år. Detta gör det nödvändigt att bygga upp en fungerande laddningsinfrastruktur för dessa bilar så att vi enkelt och smidigt kan ladda våra elfordon. 

Solceller + laddstolpar = sant!

Just nu är var tredje bil som säljs någon typ av elbil. Förbered ert företag för denna omställning. Låt oss på Solarwork titta på era förutsättningar för ett komplett paket med både laddstolpar och solceller.

Laddstolpar för nordiska förhållanden

Våra produkter är utvecklade för nordiska förhållanden och kan monteras både i parkeringsgarage likväl som vid parkeringar utomhus. Kyla och is är inga problem, våra laddstolpar är gjorda för att hålla för vårt klimat.

Betalningslösningar laddstolpar

Våra system kan enkelt integreras med en betalningslösning via bland annat EasyPark. Alternativt kan betalning ske via bostadsrättsföreningens vanliga förvaltning. Kontakta oss för att diskutera lösningar som fungerar för just er. Att begära offert är kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Solar Energy

Investeringsstöd upp till 50%

Som BRF eller företag så finns möjlighet att ansöka om investeringsstöd för laddstolpar. Du kan nu alltså få upp till 15 000 kr i stöd per laddpunkt eller 50% avdrag på hela laddinvesteringen.

Företag

Laddstolpar för kunder, anställda & egna tjänstefordon

Eftersom efterfrågan på elbilar ökar kommer detta förändra mycket om hur våra vanor ser ut även på arbetet. Låt de anställda ladda under arbetstid, möjliggör för viktiga kunder att kunna fylla på batterierna under avgörande kundmöten eller ladda era egna tjänstefordon.

we put solar to work

En bättre miljöprofil

Med installerade laddstolpar är ni med i omställningen mot ett mer hållbart samhälle, sänker drivmedelskostnader och utgör även en anställningsförmån som gör er till en attraktivare arbetsgivare.

Nyheter

Läs våra senaste nyheter och artiklar om solceller och laddstolpar för bostadsrättsföreningar och företag.

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag