Logga in

Kundportal

Meny

Se lite av det vi gjort

Med hjälp av solceller har vi sedan start hjälpt industrier och företag av alla de slag att bli både mer hållbara och lönsamma. Allt från industrier till lager, brandstationer, skolor, golfanläggningar, bygghandel och hotellverksamheter. Vi tar fram de bäst lämpade produkterna efter era behov och förutsättningar.

Låt oss boka ett möte!

Går du och funderar på solceller men behöver rådgivning eller vidare konsultation? Kontakta oss för ett möte så får du veta mer!

Solarwork har många års erfarenhet och vet vad som krävs för att etablera gynnsamma solcellsparker. Med erfaren personal och med vår egna pålningsmaskin kan vi erbjuda kostnadseffektiva och lönsamma solcellsparker.

Vi hjälper er med tekniken!

Skuggproblematik, solceller som stör, spänning, effekt och ström? Det kan låta krångligt. Låt därför oss fokusera på den tekniska biten. Vi har den tekniska kompetens som krävs för att leverera ett smart och skräddarsytt energisystem.

Under de år vi varit verksamma har vi energieffektiviserat hundratalet lantbruk runtom i Sverige med hjälp av solpaneler. Vi har stått sida vid sida med många lantbrukare med olika förutsättningar och vi förstår att varje gård har unika behov.

En stor del av våra kunder är bostadsrättsföreningar vilket har gett oss en gedigen erfarenhet inom området. Vi har hjälpt stora som små bostadsrättsföreningar med att installera solceller. Allt från enklare solelsystem till mer komplexa optimerade system med laddstolpar och IMD-mätning.

Solceller + laddstolpar = sant!

Just nu är var tredje bil som säljs någon typ av elbil. Förbered ert företag för denna omställning. Låt oss på Solarwork titta på era förutsättningar för ett komplett paket med både laddstolpar och solceller.

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag
 

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret