Se lite av det vi gjort

En stor del av våra kunder är bostadsrättsföreningar vilket har gett oss en gedigen erfarenhet inom området. Vi har hjälpt stora som små BRFer med att installera solceller. Allt från enklare solelsystem till mer komplexa optimerade system med laddstolpar och IMD-mätning.

Solceller + laddstolpar = sant!

Just nu är var tredje bil som säljs någon typ av elbil. Förbered er BRF för denna omställning. Låt oss på Solarwork titta på era förutsättningar för ett komplett paket med både laddstolpar och solceller.

Under de år vi varit verksamma har vi energieffektiviserat hundratalet lantbruk runtom i Sverige med hjälp av solpaneler. Vi har stått sida vid sida med många lantbrukare med olika förutsättningar och vi förstår att varje gård har unika behov.

Låt oss boka ett möte!

Går du och funderar på solceller men behöver rådgivning eller vidare konsultation? Kontakta oss för ett möte så får du veta mer!

Solarwork har många års erfarenhet och vet vad som krävs för att etablera gynnsamma solcellsparker. Med erfaren personal och med vår egna pålningsmaskin kan vi erbjuda kostnadseffektiva och lönsamma solcellsparker.

Vi hjälper er med tekniken!

Skuggproblematik, solceller som stör, spänning, effekt och ström? Det kan låta krångligt. Låt därför oss fokusera på den tekniska biten. Vi har den tekniska kompetens som krävs för att leverera ett smart och skräddarsytt energisystem.

Sedan starten har vi hjälpt industrier och företag att reducera sina klimatavtryck såväl som kostsamma elräkningar. Detta med hjälp av solceller. Allt från industrier till lager, brandstationer, skolor, golfanläggningar, bygghandel och hotellverksamheter. Vi tar fram de bäst lämpade produkterna efter era behov och förutsättningar.