Logga in

Kundportal

Meny

Solcellspark Skåne

Office Solar Energy
Antal paneler: 1800
Kapacitet: 500kW

Solcellspark Skåne, södra Sverige

Från oanvänd åker, till 10% avkastning om året. 

När vi tänker på solenergi ser vi två starka ord framför oss: hållbart och lönsamt. Denna herrgård och dess solpark i Skåne är ett av de projekt som verkligen tydliggör vad vi menar.

I anknytning till herrgården ligger en åker som inte brukades vid projektets start. Ägaren såg en möjlighet och kontaktade Solarwork för att undersöka lönsamheten att investera i en solpark. Solarwork skulle komma att installera 1800 solpaneler och göra åkern till en ytterst lönsam solpark.

Denna solpark som Solarwork projekterat från idé till installation och producerande anläggning har en imponerande kapacitet på 500 kW, en av de största privatägda solparkerna i Sverige. All producerad el säljs vidare till energibolag och systemet genererar ca 10% avkastning om året. Denna solcellsanläggning kommer således ge stabil avkastning lång tid framöver.

Fler referenser

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag
 

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret