Logga in

Kundportal

Meny

BRF Palatinen

Office Solar Energy
Antal paneler: 192
Kapacitet: 71 kW

Vägen till en mer hållbar bostadsrättsförening

Med en elkonsumtion på dryga 320 000 kWh per år ville BRF Palatinen bli mindre beroende av köpt el och även bidra till ett mer hållbart samhälle. Solceller sågs som ett självklart val för föreningens väg mot detta mål, vilket var startskottet för vårt samarbete.

Efter noggrann planering och projektering installerade Solarwork 192 solpaneler på 370W på föreningens tak. En installation som ger en installerad effekt på 71 000 kWp och en årsproduktion på 65 000 kWh. Investeringen landade på 770 000 kronor och kommer täcka 20% av föreningens årliga elbehov.

Föreningen beräknar att 94% av den solel som produceras kommer att användas internt och resterande 6% kommer säljas ut på elnätet. Systemet bidrar därmed till ett lokalt utbyte av hållbar energi, samtidigt som det skapar en intäktskälla för föreningen under denna period – år efter år.

Med de producerade kWh/år kan Brf Palatinen:

Fler referenser

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag
 

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret