Logga in

Kundportal

Meny

Signhildsberg

Office Solar Energy
Antal paneler: 490
Kapacitet: 137kW

Konsten att skapa nya traditioner och samtidigt generera 11% avkastning

Godset Signhildsbergs historia sträcker sig långt tillbaka i tiden. Godset nämns redan omkring 1170 i ett påvebrev, då som Fornsigtuna. Det är med andra ord en plats som inhyser långa traditioner och Solarwork hjälpte Signhildsberg skapa en ny.

Signhildsberg hade en önskan om att ställa om till förnybar energi för kommande generationers bruk, samtidigt som man ville skapa nya intäktskällor. Valet föll på solenergi och sedermera Solarwork. Solarwork installerade totalt 490 solpaneler med en kapacitet på 137kW – ett system som genererar runt 11 % avkastning varje år. Systemet ser vidare till att jordbruket och de närliggande byggnaderna kan drivas på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt och med Solarworks långa garantitider var det i slutändan ett enkelt val för Signhildsberg.

Fler referenser

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag
 

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret