Logga in

Kundportal

Meny

Solcellspark tar form i Halmstad

Arbetet med den nya solcellsparken på Sperlingsholms Gods har nu påbörjats. Sedan vecka 4 har grävning och grundarbete genomförts och under vecka 15 inleds själva byggnationen av parken.

”Vi ser mycket fram emot dagen då den här anläggningen kommer i drift. Den blir en värdefull tillgång för gården och bidrar med mer energi till södra Sverige, där elen verkligen behövs som mest.” säger Carl Kuylenstierna, VD Sperlingsholms Gods AB.

Parken kommer att bestå av uppemot 12 000 solpaneler och beräknas producera ca 7100 MWh el per år. Det motsvarar årsförbrukningen för hushållselen till drygt 1400 st villor.

”Det är väldigt givande för oss att få vara med på resan och att få leverera förnybar energi till Sperlingsholms Gods och Halmstad.” säger Emil Olsson, projektchef på Solarwork.

Mer information om solcellsparken kommer att presenteras när arbetet är färdigställt.

Fler nyheter

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag
 

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret