Logga in

Kundportal

Meny

Solceller utan investeringskostnad, ägande, risker eller ansvar

Solar Electricity
- Känns så spännande och rätt i tiden, säger VD Carl-Olof Wilhelmson.

Solar-as-a-service

Solcellsbranschen har vuxit kraftigt. Men osäkerheten kring vad en solcellsinvestering innebär kan kännas överväldigande. För att sänka tröskeln och accelerera övergången till förnybar el, erbjuder Solarwork nu Solar as-a-service. Solceller utan ägande och ansvar.

Solarwork är en helhetsleverantörer inom solel, elbilsladdning och energilagring. Företaget har kontor i Stockholm, Lund och Göteborg och har flera års erfarenhet inom solelsbranschen. Tillsammans med Niam Infrastructure erbjuder Solarwork nu tjänsten Solar as-a-service. En fullt finansierad, investeringsfri lösning för fastighetsägare som vill ha solceller och förnybar el.

Solelavtalet som ger säkring mot framtida elprisökningar

Med dagens alltmer stigande elpriser och ökade räntor kan PPA avtalet vara lösningen för fastighetsägare som vill sänka sina elkostnader, få en mer hållbar profil, utan risker och grundinvestering. Avtalet ger kunden skydd mot framtida volatilitet och prisökningar på elmarknaden som man ser idag och som spås i framtiden. Kunden erhåller framtidssäkrad solenergi i minst 20 år framåt, med besparing redan från dag 1.

Hur fungerar ett PPA avtal för solceller?

Att spara tid, undvika dyra investeringskostnader och slippa byråkrati och tillstånd är några av fördelarna med ett PPA avtal jämfört med en traditionell solcellsinstallation. Kort sagt att köpa solceller som tjänst.

Med ett PPA avtal för solceller så slipper man ansvaret som vanligtvis kommer med ägandet av ett eget solelsystem och låter i stället en expert med rätt kompetens ta hand om allt förarbete samt förvaltningen av anläggningen under dess livslängd.

Detta så att man kan fokusera på det man är som allra bäst på i sin verksamhet, samtidigt som man bidrar till en mer hållbar framtid och producerar egen förnybar energi. 

Idag har intresset för PPA avtal ökat kraftigt för fastighetsägare.  Trots det att det är relativt nytt på marknaden. 
– Att vi på Solarwork kan erbjuda ett solelavtal utan investeringskostnader som ger fastighetsägare en långsiktig fast elkostnad med grön el känns så spännande och rätt i tiden. Fördelarna med ett PPA-avtal är många, säger VD Carl-Olof Wilhelmson på Solarwork. 

Solarwork hoppas att PPA som finansieringsmöjlighet kommer göra det möjligt för fler fastighetsägare att vara en del av utbyggnaden av solceller och förnybar energi.

Fler nyheter

Fredrik Lyckvind på Solarwork berättar om energilagring
Nyheter

Energilagring

Hållbar el är minst sagt på tapeten och med det så även energilagring. Därför har vi såklart pratat med vår alldeles egna energilagringsexpert Fredrik Lyckvind som är områdesansvarig för batteri här hos oss på Solarwork.

Läs nyhet »

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag
 

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret