Logga in

Kundportal

Meny

Farmer Masters

Solar Electricity
Solarwork sponsrar Farmer Masters - En golftävling för lantbrukare.

Då var det snart dags för den 10 upplagan av Farmer Masters

Solarwork finns på plats som hålsponsor och vi ser fram emot att visa flertalet lantbrukare vägen till en lönsam solcellsaffär anpassad utefter deras verksamhet och dess förutsättningar. Vi visar även upp lite olika typer av installationer som vi gjort på lantbruk runt om i Sverige. Anmälan är öppen fram tills den 17 september så passa på att säkra din plats redan idag! Inviduell anmälan görs enklast på www.farmermasters.se och laganmälan skickas in via mail till info@orrestagolf.se Där finns också mer information kring tävlingen. Vi ses på Orresta Golf & Konferens den 28 september! 🏌🏻‍♂️☀️ Varmt välkomna!

Fler nyheter

Fredrik Lyckvind på Solarwork berättar om energilagring
Nyheter

Energilagring

Hållbar el är minst sagt på tapeten och med det så även energilagring. Därför har vi såklart pratat med vår alldeles egna energilagringsexpert Fredrik Lyckvind som är områdesansvarig för batteri här hos oss på Solarwork.

Läs nyhet »

offert för grön solel

Sänkta elkostnader, miljövänlig energi.
En solklar win-win.

Låt oss visa vilken skillnad solceller kan göra för både ekonomi och miljö. När du skickar in en intresseanmälan så ger vi dig en kostnadsfri offert och förstudie utan förpliktelser.  Välkommen med din intresseanmälan!

Företag
 

Skriv till oss

Vill du be om offert?

Har du frågor, vill boka möte eller göra en felamälan? Vänligen använd formuläret nedan: 

Fyll i formuläret